Czas na ryb臋! Czas na m艂odzie偶!
Dzi艣 uczniowie Zesp贸艂 Szk贸艂 Zawodowych nr 1 im. Marii Sk艂odowskiej-Curie Brzeg stan臋li oko w oko z Edukacja od kuchni - Kamil Klekowski podczas warsztat贸w organizowanych w ramach projektu realizowanego przez Rybacka Lokalna Grupa Dzia艂ania "Opolszczyzna" z Lokalna Grupa Dzia艂ania "Owocowy Szlak"
馃悹馃悹馃悹Produkty podstawowe to karp i pstr膮g. Rady jak filetowa膰, dzieli膰, przyprawia膰 i przyrz膮dza膰 te ryby na wiele sposob贸w. Wszystko aby m艂odzi adepci sztuki kulinarnej jak najszybciej prze艂amali stereotypy zwi膮zane z rybami i nie bali si臋 mierzy膰 z tymi produktami w przysz艂o艣ci馃悹馃悹馃悹